‘De leukste kerstmarkt ooit’ te Bolsward

‘De leukste kerstmarkt ooit’ te Bolsward

0

Bolsward- Kerstdecoraties, lekkers en muziek op de leukste kerstmarkt ooit. Wij zijn weer van start gegaan met de organisatie van de “leukste kerstmarkt ooit”. Het beloofd ook dit jaar weer groter en mooier te worden, er zijn vele enthousiaste aanmeldingen binnengekomen voor deelname.

De markt, gehouden op 13 december van 17:00 – 21:00 uur, met verkoop vanuit schuren, garages, tuintjes, woonkamers, enz… is heel bijzonder. U zwerft als bezoeker van de markt door de oudste straatjes van de stad, dit bijna in het decor van een Dickens boek.
Verkopers zijn te vinden in de volgende straatjes; Heeremastraat, ‘t Laag, Kleine Hoogstraat Turfkade, Witherenstraat, Nannenhof, Groot en Kleinzand, Hoogstraat plus de stegen  Nauwesteeg en Gortsteeg.

Beste ondernemers van Bolsward, lift mee op dit succes en maak ook uw winkel klaar voor deze markt.
Voor meer informatie zie;  http://deleukstekerstmarktooit.webs.com/
Deelname middels opgave en kost 5 euro, voor info bezoek de website. Woont u niet één van deze straatjes en wilt graag meedoen, er is vast wel een bewoner die u wil helpen aan een plekje. Verder kunnen er kramen of tenten worden geplaatst op de parkeerplaats van Hendriksen Fasion. Dit wel aanmelden, de kosten voor een plek zijn 15 euro. Voor meer info over de markt, mail ons deleukstekerstmarktooit@mail.com.

“Hoort zegt het voort”,
– tot in de laatste uurtjes
Kerstmarkt in hokken en schuurtjes
Ontdek een gezellige sfeer
in de straatjes van weleer
Tussen Witherenstraat en ‘t Zand
Gaat er van alles van de hand

Zegt het voort, zegt het voort,
de leukste kerstmarkt ooit.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend