Nieuwe winkel geopend in Bolsward: Jacobs Kitchen

Nieuwe winkel geopend in Bolsward: Jacobs Kitchen

0

Bolsward. Afgelopen weekeinde heeft Sent-Jacob zijn winkel, Jacobs Kitchen, aan de Snekerpoort 3 te Bolsward geopend. Hier kan je soepen, kant-en-klaar maaltijden, koffie en thee to go en nog veel meer halen. Al deze lekkernijen zijn zelfgemaakt van zoveel mogelijk biologische producten uit de streek.

De winkel is zo duurzaam mogelijk. Daarom worden er zoveel mogelijk producten gebruikt die in de streek worden gemaakt. Dit betekent onder andere vlees van de zelf slachtende slager om de hoek, groenten zo uit de Friese grond 2 dorpen verderop en vis van de buurman. Van al deze prachtige producten maakt Sent-Jacob zelf kroketten, gehaktballen, stamppotten, appelmoes en nog veel meer.

Jacobs Kitchen maakt zo min mogelijk gebruik van plastic. Zo worden de soepen, sauzen, stoofvlees en frisdranken allemaal in glazen weckpotten of glazen flessen verpakt. Hierdoor is er geen energie nodig om deze producten te koelen. Maar nog leuker! Je kan ook zelf met jouw pannetje, pot, fles of beker langskomen om deze te laten vullen.

Binnenkort worden er ook workshops gegeven zijn bij Jacobs Kitchen. Denk hierbij aan: zelf gezond lekkere maaltijdrepen maken, zelf burgers flamegrillen of superleuke pannenkoeken taarten bouwen. Wanneer de inschrijving voor de workshops start wordt dit aangekondigd in de winkel, op de Facebook pagina; JacobsKitchennl en op Instagram; jacobskitchennl.

Kortom er is nog een fijne winkel geopend tussen al de andere gezelligheid in Bolsward!

Foto’s: Astrid Grave

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend