Het Marne College geeft startschot viering jubileumjaar

0

Het Marne college in Bolsward bestaat in 2020 25 jaar. De school voor vmbo, havo en vwo, staat stevig met haar voeten in de Bolswarder samenleving en betrekt graag vele partijen bij de viering van dit mooie feit. Deze weken staan de deuren wagenwijd open voor geïnteresseerde groep 8 leerlingen (en hun ouders) tijdens de Meemaakmiddagen op 5 en 6 februari en het Open Huis op 13 februari aanstaande. Tegelijk met deze activiteiten heeft het Marne college het jubileumjaar symbolisch afgetrapt door het hijsen van het speciale tijdelijke logo dat dit jaar gevoerd wordt in het kader van het 25-jarig jubileum.

Gedurende heel 2020 zal het zilveren lustrumjaar als rode draad door de activiteiten heen lopen. Tijdens de jaarlijkse schoolactiviteiten wordt er aandacht aan besteed, maar om met het jubileum juist met iedereen te kunnen vieren, zowel binnen als buiten de school, worden er veel speciale events georganiseerd. Op de agenda staan inmiddels een avond voor samenwerkende partijen met een boeiende spreker, een themaviering tijdens Heamiel en culturele en sportieve activiteiten die gekoppeld worden aan goede doelen. Bovendien zal er in het najaar een reünie van het Marne college georganiseerd worden.

Afgelopen week zijn de Meemaakmiddagen, de Marne versie van proeflessen, goed bezocht. De leerlingen uit groep 8 maakten mee hoe het is om naar het Marne college te gaan. En ook volgende week donderdag tijdens het Open huis, zullen bezoekers het 25-jarig bestaan verweven zien in de activiteiten. Het getal 25 komt bijvoorbeeld terug in evenveel kleine opdrachten die gedaan kunnen worden om de school beter te leren kennen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend