Bolswarder Matthäus-Passion 2019

Bolswarder Matthäus-Passion 2019

0

Bolsward- Op dinsdag 16 en woensdag 17 april 2019 geeft de Oratoriumvereniging Bolsward haar jaarlijkse uitvoering van de Matthäus-Passion van Johann Sebastian Bach. Ook dit jaar zullen vele trouwe bezoekers uit het hele land deze gebeurtenis niet willen missen. De monumentale en sfeervolle Martinikerk in Bolsward draagt ongetwijfeld haar steentje bij aan het grote succes van de uitvoeringen.

Dankzij dirigente Pauli Yap ontwikkelt de “Bolswarder Matthäus” zich naar een steeds hoger niveau. Een zevental uitstekende solisten zal medewerking verlenen aan deze uitvoering. Het zijn Heleen Koele, sopraan, Mirjam Schreur, alt, Jeroen de Vaal tenor (evangelist), Leon van Liere, tenor (aria’s), Jelle Draijer, bas (Christuspartij) en Robbert Muuse, bas (aria’s).

Voor het zevende achtereenvolgende jaar zal het barokensemble Eik en Linde uit Amsterdam koor en solisten begeleiden. Het Sint-Vitus Kinder- en Jeugdkoor uit Leeuwarden en het Jongerenkoor Lelielûd uit Baard verlenen hun medewerking aan de uitvoering.

De algehele muzikale leiding is in handen van dirigente Pauli Yap.

Aanvang concert: 19.00 uur. Kerk open: 18.00 uur. Informatie en kaartverkoop: www.ovb-bolsward.nl en telefonisch via Theater Sneek 0515-431400.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend