Start voorverkoop Aaipop festival

Start voorverkoop Aaipop festival

0

Nijland – ‘Dêr wêr’t allinich it pompeblêdlûd galmet’. Voor de 32e keer maakt Nijland zich op voor Aaipop. Dit Friestalige festival is een belevenis die een echte Fries niet wil missen. Met vijftien muzikale acts verdeeld over drie podiums is het Aaipop festival het grootste Friestalige festival ter wereld. De taal, de muziek, het gevoel en alles wat met Friesland te maken heeft wordt gevierd op Paasmaandag in Nijland. Aaipop is een thuiskomen voor jeugdige Friezen en een reünie voor vaste bezoekers. Dit geldt niet alleen voor de gasten van het festival, maar ook voor de artiesten die een plek krijgen op één van de mooiste festivals in onze provincie.

Op één april 2019 start de voorverkoop in de Herberch fan Nylân aan de Ingenawei 1 te Nijland, De Mande aan de Tramstrjitte 2A te Nijland en bij de Primera in Bolsward aan de Nieuwmarkt 13. Online zijn de kaarten verkrijgbaar  via www.aaipop.frl. Met bands als Briquebec, Sebeare, De Doelleazen en Ljoubjr biedt Aaipop het reünie gevoel, maar ook bieden zij bands voor de eerste keer een podiumplek op het festival; Bad Mood en de Beatle Session (in het Fries). Troebadoers Adri de Boer en Sytse Haima staan met band geprogrammeerd en ook de geweldige zangeressen Gerbrich van Dekken en Sjoukje van der Land zijn opgenomen in de line-up van deze Aaipop editie. In het radioprogramma ‘Noardewyn Live’ van Omrop Fryslân worden op vrijdag 29 maart 2019 de laatste geprogrammeerde bands en artiesten bekend gemaakt.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend