Voor het zevende jaar op rij: Zeilwedstrijden voor Staverse jollen

Voor het zevende jaar op rij: Zeilwedstrijden voor Staverse jollen

0

Súdwest-Fryslân – Stichting de Staverse Jol organiseert in samenwerking met vier plaatselijke commissies voor het zevende opeenvolgende jaar zeilwedstrijden voor Staverse jollen in Zuidwest Friesland.

Er wordt gezeild in twee klassen:  jollen in visserman uitvoering en kajuitjollen. De stichting organiseert de wedstrijden om jollenzeilers met elkaar in contact te brengen. Sportiviteit, gewoon lekker zeilen, gemoedelijkheid en vooral gezelligheid staan hoog in ons vaandel. We doen daarom niet aan ratings, metingen of andere moeilijke voorwaarden.

De wedstrijden worden gehouden in de plaatsen Grutte Gaastmar, Laaxum,  Stavoren en  Hindeloopen.  Per locatie worden er twee  korte wedstrijden gezeild. In totaal dus acht wedstrijden die ongeveer een uur tot anderhalf uur duren.

Data zeilwedstrijden 2019:
Grutte Gaastmar           :   zaterdag 18 mei 2019
Laaxum                            :   zaterdag 1 juni 2019
Stavoren                          :   zaterdag  6 juli 2019
Hindeloopen                   :   zaterdag 7 september 2019

Wil je ook meedoen met (één van) deze wedstrijden, dan kun je je aanmelden door naam, mailadres, scheepsnaam en of zeilnummer en de klasse door te geven via: zeilwedstrijden@staversejol.com

Op zaterdagmorgen rond 11.00 uur gaan de schepen het Gaastmeer op voor de 1e wedstrijd en komen  rond 12.30 uur terug naar de haven. ‘s Middags om 14.00 uur is de 2e wedstrijd en rond 15.30 uur komen ze weer aan de kant voor de prijsuitreiking.

De wedstrijden in Laaxum , Stavoren en Hindeloopen zullen waarschijnlijk dezelfde tijden aanhouden.

Voor meer informatie kunt u op de Facebook -site van “Stichting de Staverse jol”  kijken of mailen naar:  staversejol@live.nl  of kijk op www.staversejol.com.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend