Meezingproject voor jeugd “Zingend de wereld rond”

Meezingproject voor jeugd “Zingend de wereld rond”

0

Easterein – Kinderkoor De Sjongende Pompeblêden en jongerenkoor Lelielûd organiseren in de maand juni en de eerste week van juli een meezingproject voor jeugd tussen de zes en zestien jaar. Dé kans om eens te proberen hoe het is om in een koor te zingen! We gaan bezig met prachtige muziek van over de hele wereld. Van rustige, ingetogen muziek tot super uitbundige muziek, eenstemmig en meerstemmig. We werken toe naar een spetterend concert op 7 juli in het smûke voormalige kerkje aan de Wynserdyk te Easterein.

Medewerking wordt verleend door pianist Wiebe Kaspers. De repetities zijn op woensdagen in de kerk van Baard (bij Winsum, centraal tussen Franeker, Bolsward, Sneek en Leeuwarden), voor kinderen van 6 t/m 10 jaar van 15.10 uur tot 16.00 uur, voor jeugd van 11 t/m 16 jaar van 19.10 uur tot 20.20 uur. De eerste repetitie is 5 juni.

Meer informatie inwinnen en je opgeven kan bij dirigent Martijn van Dongen, email: emartijn@xs4all.nl, telefoon: 0517 341915. Of kijk alvast op onze facebooksite: www.facebook.com/Sjongende Pompeblêden-Lelielûd.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend