Buiten gebeurt het met Arjan Postma op zondag 15 september 2019!

Buiten gebeurt het met Arjan Postma op zondag 15 september 2019!

0

Kornwerderzand – Op zondag 15 september a.s. verzorgt Arjan Postma een lezing in het Afsluitdijk Wadden Center. Arjan Postma is een Nederlandse boswachter, viswachter van de Vismigratierivier, televisiepersoonlijkheid en schrijver van natuurboeken. Met een passie voor de Nederlandse natuur en als geboren verteller brengt hij zijn enthousiasme (en zijn kennis) deze middag graag op u over!

Lezing vogelleven op en rondom de Afsluitdijk
Tijdens deze middag vertelt Arjan Postma over de dieren die op en rondom de Afsluitdijk leven. Hierbij gaat hij vooral in op de vogels die in dit gebied voorkomen en hoe zij weten te overleven op deze bijzondere plek. De Afsluitdijk is zo’n bijzondere plek omdat hier vogels voorkomen die zowel op het zoete als het zoute water leven.

Na de lezing is er volop tijd om op de foto te gaan met Arjan Postma, handtekeningen te verzamelen of extra vragen te stellen! Na de lezing kunt u een bezoek brengen aan de interactieve beleefexpositie en kunnen kinderen op zoek kunnen gaan naar Bobby Fish met een speurtocht! Geniet ook van een hapje en een drankje in Restaurant Skom.

Het programma begint om 12.30 uur. Kijk voor het volledige programma op de website www.afsluitdijkwaddencenter.nl

Voor de lezing vragen wij een entree van € 12,50 voor volwassenen en € 10,00 voor kinderen tot 12 jaar. Meld je nu aan via de website want vol = vol

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend