Nyck de Vries komt racen op het Mannenplein op de Agrarische Dagen

Nyck de Vries komt racen op het Mannenplein op de Agrarische Dagen

0

Franeker – Op zondag 22 september presenteren de Agrarische Dagen op “Het Mannenplein” een spectaculair event. Niemand minder dan Formule 2 coureur Nyck de Vries, gesponsord door Speedbooks uit Heerenveen, gaat racen in de real live Formule 1 simulator. Bezoekers van het Mannenplein kunnen daarna tegen Nyck racen om zijn tijd te verbeteren. Voor de winnaars zijn door de sponsoren leuke prijzen beschikbaar gesteld.

Vervolgens zal Nyck vertellen over zijn ervaringen als formule 2 coureur en mogelijk ook over zijn plannen voor 2020. Hij zal een voorbeschouwing doen op de GP van Singapore met de ins en outs van het circuit in Singapore, de impact van de warmte en de uitdagende bochten. Daarbij kun je op de heuse racetribune de GP van Singapore bekijken. De verwachting is dat velen dit event zullen bijwonen.

Verder wordt er op de Breedeplaats een heuse kartbaan gerealiseerd en zullen er spectaculaire auto’s worden gepresenteerd, zoals een Aston Martin, een Ferrari en een echte Formule 2 raceauto. Ook wordt aan de kleintjes gedacht in de vorm van een Ferrari springkussen.

Waar: Breedeplaats Franeker
Wanneer: zondag 22 september van 13.00 – 17.00 uur | entree gratis

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend