Ook boeren uit Súdwest-Fryslân trekken vandaag massaal naar de Afsluitdijk

Ook boeren uit Súdwest-Fryslân trekken vandaag massaal naar de Afsluitdijk

0

SWF – Vandaag trekken Friese en Noord Hollandse boeren massaal naar de Afsluitdijk om daar om 13:00 uur de vlaggen van de provincies met elkaar te ruilen. Met deze ludieke actie willen de boeren uit Noord Holland  net zoals Friesland versoepelde stikstofregels krijgen.

Op de vroege vrijdagmorgen trokken tientallen boeren uit SWF met hun trekkers door het centrum van Sneek om op de Afsluitdijk de boeren uit Noord Holland te ontmoeten. Na deze ontmoeting trekken de boeren naar het Haarlemse provinciehuis om een signaal af te geven bij het provinciale bestuur. Er zullen naar verwachting zo’n 60 boeren aanwezig zijn.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend