Photogifts.nl print uniek fotoproduct

Photogifts.nl print uniek fotoproduct

0

Bolsward – Photogifts.nl introduceert een nieuwe innovatie: Foto op Houtvorm. Bij dit nieuwe product combineren zij twee van hun populairste producten, print op houten latjes en foto’s in vorm. Geen enkele andere aanbieder durft dit te leveren. Photogifts.nl wel!

Foto’s geprint op vuren-, lariks- of ayoushout latjes zijn al jaren populaire producten. Deze foto’s op hout worden altijd aangeboden in een rechthoek. Geen enkele aanbieder levert dit soort producten in een aparte vorm.

Photogifts.nl bedrukt foto’s op hout en verwerkt deze verder tot hartjes, cirkels of ovalen en dàt is uniek in Nederland. Alle formaten zijn bijna mogelijk en de fotoafdrukken zijn van dezelfde topkwaliteit als de overige producten die zij aanbieden. Die topkwaliteit bereiken zij door alle foto’s in hoge kwaliteitsmodus (fine-art) direct op het hout te printen met een Durst P10.

Eigenaar Geoffrey Schippers: ‘Photogifts.nl in Bolsward timmert al sinds 2007 aan de weg als fotodecoratie aanbieder. Als relatief kleine speler laten wij graag ons ambacht zien en in het grote veld aan aanbieders onderscheiden wij ons graag door nieuwe producten en -ontwikkelingen. Met ons gemotiveerde team laten we aan de markt zien dat we vooruitstrevend en onderscheidend zijn.’

Juist nu Sinterklaas en Kerst voor de deur staat wil Photogifts.nl iedereen kennis laten maken met haar nieuwste producten. Ze hebben er enkele maanden over gedaan om het product op de juiste manier door te ontwikkelen, maar zijn er nu klaar voor. Zowel technisch in hun eigen ontwikkelde bestelsysteem alsook in hun productieproces.

Kijk voor meer informatie over deze mooie manier van foto’s bedrukken op www.photogifts.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend