Open les, Open dag en Instuif TV Makkum

Open les, Open dag en Instuif TV Makkum

0

Een van de mooie sporten die Makkum rijk is: 5 prachtige banen, gezellige kantine, lessen volgen, racket avond, toernooien, club kampioenschappen, gewoon een balletje slaan. Mogelijkheden ten over. Hoe vaak ben jij er al langs gekomen? Heb je vaak gedacht om de baan op te lopen? Dit is je kans om laagdrempelig kennis te maken met deze sportieve vereniging.

Op woensdag 27 maart kunnen kinderen een gratis les volgen
Om deze dag in goede banen te leiden hebben we de gratis lessen ingedeeld. Op deze manier kun je een tennisles meedoen met je leeftijdsgenootjes.

Groep 3 en 4: 15.00 – 15.45 uur
Groep 5 en 6: 15.45 – 16.30 uur
Groep 7 en 8: 16.30 – 17.15 uur
Voortgezet: 17.15 – 18.00 uur

Op zaterdag 6 april houden we open dag. Van 13.00 tot 16.00 uur ben je welkom om kennis te maken met tennis. Onder leiding van tennisschool TAF kun je een balletje komen slaan. Wil jij zien of je tennis beheerst of dat je het (nog) kan? Rackets zijn aanwezig en wie weet kun je tegen het tenniskanon op!
Kun je 6 april niet dan is er nog een instuif op zat. 13 april van 9.00-12.00 uur

Voor extra informatie op www.tvmakkum.nl !

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend