Nieuwe route bij 30e editie AP van der Feer Sinterklaasloop

Nieuwe route bij 30e editie AP van der Feer Sinterklaasloop

0

BOLSWARD – Maandag 25 november wordt al weer de 30e editie van de oor velen inmiddels traditionele Sinterklaasloop georganiseerd. Dit jaar met een Nieuwe route, dit  in verband met de stremming van de Blauwpoortsbrug.

Wat niet wijzigt is dat de deelnemers ook dit jaar door het winkelpand van hoofdsponsor Sporthuis AP van der Feer zal gaan.

De loop door en rond Bolsward kent een lengte van 7,6 kilometer. Om exact 19.00 uur zal Sinterklaas het startschot geven bij Sporthal De Middelzee aan De Blink 5. Er zijn geen prijzen voor de nummers 1,2 en 3 maar iedereen maakt kans op een prijs. Het  startnummer is namelijk het lotnummer, met kans op een van de prijzen die AP van der Feer ter beschikking stelt.

Inschrijven is mogelijk vanaf 17.30 uur, het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 voor LAB-leden en € 7,50 voor niet-leden.
Er wordt gewerkt met elektronische tijdmeting. De eindtijden zullen na afloop van de loop z.s.m. op de website van de Lange Afstandlopers Bolsward worden geplaatst.

Bij de sporthal is kleed- en douchegelegenheid, waardevolle spullen kunnen worden afgegeven. Kom dus lopen, genieten en ga mogelijk met een sportprijs naar huis. Meer informatie via www.labbolsward.nl

Route, eventueel te plaatsen in de website editie. http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2506620

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend