‘Alles is Liefde’ van Harmonieorkest Euphonia en Vocaal Ensemble Collage

‘Alles is Liefde’ van Harmonieorkest Euphonia en Vocaal Ensemble Collage

0

Bolsward-Liefde voor je naasten, liefde voor de natuur, liefde voor je geboortegrond. Liefde tilt je op en liefde doet lijden. Kortom: Alles is liefde!

En waarin kunnen al deze varianten van gevoelens nu beter vertaald worden dan in muziek… Zowel de muzikanten van Euphonia als de zangers van Collage hebben natuurlijk liefde voor muziek! En dat brengen zij in dit gezamenlijke concert graag ten gehore.

Harmonieorkest Euphonia uit Wommels, onder leiding van Rolf Verbeek, streeft naar een symfonische klankkleur en probeert dit te bereiken door de juiste repertoire-keuze. Samenwerking met collega-orkesten, vocaal ensembles of solisten voor concerten dragen hier aan bij. Euphonia zal tijdens dit concert bekende liefdesverhalen laten horen, waaronder Suite from the ballet “Romeo & Juliët” van Sergej Prokofiev en “Carmen, Suite No. 1” van Georges Bizet.

Vocaal Ensemble Collage uit Dokkum vertolkt met veel passie en zichtbaar plezier een grote diversiteit in muziekstijlen. De zangers en zangeressen zoeken, onder muzikale leiding van Albertus de Jong, steeds de grenzen op van hun muzikale kunnen. Zij zullen u a-capella, met begeleiding van pianiste Saskia Zoet óf samen met Euphonia vocaal verrassen!

Euphonia en Collage bieden u, met liefde, een muzikaal gevarieerd programma!

U bent van harte uitgenodigd op 6 april, 20.00 uur in de Gasthuiskerk te Bolsward of op 7 april om 16.00 uur in de Grote of Sint Martinuskerk te Dokkum. Kaarten à €12,50 aan de zaal óf via de online voorverkoop à €10,00 op www.collagedokkum.nl/reserveren, bij de winkels van Echte Bakker Postuma (Wommels, Scharnegoutum, Bolsward, Sneek) en de Echte Bakker Eddy de Jong (Dokkum).

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend