Zaterdag 30 maart Modeshow in Bolsward

Zaterdag 30 maart Modeshow in Bolsward

0

Op zaterdag 30 maart 2019 vanaf 14:00 wordt de jaarlijks terugkerende Modeshow georganiseerd op het Marktplein in Bolsward. Veel winkels uit de binnenstad van Bolsward nemen deel en presenteren de nieuwste voorjaarstrends. Met mooi weer in het verschiet belooft het een mooie middag te worden. Tijdens de modeshow worden de nieuwste trends en kleuren van het voorjaar geshowd door modellen.

 

Vernieuwde catwalk
De catwalk zal dit jaar op een andere wijze te zien zijn dan voorgaande jaren. Afgelopen edities werd de lange catwalk in de Marktstraat gebruikt, maar dit jaar zijn er andere plannen: ‘’Dit jaar wordt de vierkante catwalk verkozen boven de langwerpige versie. Dit zorgt ervoor dat de modeshow van alle kanten bekeken kan worden.’’ aldus de organisatie van de modeshow. U kunt het zowel zittend als staand aanschouwen.

Activiteiten na de show
Na de show kunt u bij de deelnemende winkels terecht om de gepresenteerde kleding meteen in te kopen. Dit rijtje bestaat uit Hema, Modehuis Aggie, Hendriksen Fashion, Intence Mode, Visser Mode (Menswear/Womenswear), Sporthuis AP van der Feer, Lava en Eleven Fashion & Style.
De terrassen zijn geopend en in de loop van de middag worden er loten verkocht waarmee je shoppingcheques kan winnen. Ook zal er een feestelijke sfeer aanwezig zijn door de muziek van DJ Cloudz.

Het evenement wordt georganiseerd door BAC Bolsward. (Bolswarder Activiteiten Commissie)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend