Allerlaatste Theater aan het Water voorstellingen in Heeg op 9 en 23 augustus

Allerlaatste Theater aan het Water voorstellingen in Heeg op 9 en 23 augustus

0

Heeg – Voor de laatste keer lachen, gieren, brullen bij Theater aan het Water. Op 9 en 23 augustus zullen de laatste twee cabaretvoorstellingen van uiteenlopende artiesten met verassende optredens plaatsvinden. De voorstellingen beginnen om 20:00 uur in Jachtwerf Wind & Water. Onder meer Theatergroep PLANKGAS staat op het programma.

“Na 5 mooie seizoenen Theater aan het Water, stop ik ermee. Op dit moment lijkt er helaas geen draagvlak om het voort te zetten. Mochten jullie iemand weten of vind je het zelf leuk om hiermee door te gaan, laat het mij dan weten!”, aldus Rob.

Voor info en kaarten voor de voorstellingen kun je terecht op de website: www.theateraanhetwater.nl Dank voor jullie enthousiasme en medewerking de afgelopen jaren!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend