Cabaretière Katinka Polderman op 23 november in de Klameare te Workum

Cabaretière Katinka Polderman op 23 november in de Klameare te Workum

0

Als NUT-bestuur zijn wij erg trots dat wij Katinka Polderman in Workum kunnen verwelkomen op 23 november a.s. Zoals Polderman is er geen tweede. Ze is niet langer een goed bewaard geheim. Ze hoort bij de elite van het Nederlands cabaret.

Met haar zesde voorstelling “Polderman draagt een steentje bij”, pakt ze haar publiek in met haar droge stijl, slimme woordspelingen, rake liedjes en sarcastische omdraaiingen. Ze is een tegendraadse taalvirtuoos, ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. Het is een ijzersterk inhoudelijk programma over hoe mensen langzaam maar zeker de aarde verwoesten. Niet voor niets dat deze voorstelling in reprise is gegaan.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.nutworkum.nl

Zaterdag 23 november 2019,  aanvang 20.15 uur
Kultuerhús Klameare, Merk 1 te Workum
Kaarten inclusief een consumptie € 16,50

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend