De leukste kerstmarkt ooit in Bolsward

De leukste kerstmarkt ooit in Bolsward

0

Bolsward- De ‘leukste kerstmarkt ooit’, in Bolsward wordt gehouden op 13 december van 17:00 – 21:00 uur, met verkoop vanuit schuren, garages, tuintjes, woonkamers, enzovoort.  U zwerft als bezoeker van de markt door de oudste straatjes van de stad, dit bijna in het decor van een Dickens boek.

Verkopers zijn te vinden in de volgende straatjes; Heeremastraat, ‘t Laag, Kleine Hoogstraat Turfkade, Witherenstraat, Nannenhof, Groot en Kleinzand, Hoogstraat plus de stegen  Nauwesteeg en Gortsteeg te Bolsward.

Voor meer informatie zie;  http://deleukstekerstmarktooit.webs.com/

Deelname middels opgave en kost 5 euro, voor info bezoek de website. Woont u niet één van deze straatjes en wilt graag meedoen, er is vast wel een bewoner die u wil helpen aan een plekje. Verder kunnen er kramen of tenten worden geplaatst op de parkeerplaats van Hendriksen Fasion. Dit wel aanmelden, de kosten voor een plek zijn 15 euro. Voor meer info over de markt, mail ons deleukstekerstmarktooit@mail.com.

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend