31e “Kerst-zing-mee’’ op 15 december in Makkum

31e “Kerst-zing-mee’’ op 15 december in Makkum

0

Makkum – Ook dit jaar wordt op de 2e zondag van december de inmiddels traditionele “Kerst-Zing-Mee” gehouden in Makkum. Na 30 edities onder de bezielende leiding van echtpaar Tamminga en na de bestuursoverdracht eerder dit jaar is het de taak aan een fris bestuur het mooie werk van de “Stichting goed nieuws Makkum” voort te zetten.

Deze 31e “Kerst-Zing-Mee” is in de hoofdzaak gelijk aan de voorgaande edities; er zullen weer veel (oude) bekende kerstliederen worden gezongen. De avond zal worden geleid door de heer Ulbe Tallingïi, de muzikale begeleiding is in de vertrouwde handen van brassband “Greide Brass” onder leiding van dhr. Marco Middelberg en sopraan Vronie de Vreeze begeleid de samenzang en verzorgt een aantal solo stukken.

Het belooft zondagavond 15 december wederom een groots zangfestijn te worden met veel samenzang en luister- plezier van zang en muziek. De toegang is gratis, voor de onkosten wordt gecollecteerd.

Kom op 15 december naar de 31e “Kerst-Zing-Mee”, u bent van harte uitgenodigd!

Plaats: KC ’t Anker, Buren 17 Makkum
Parkeren bij de Jumbo.

Aanvang 19.30 uur, deuren open 19.00 uur – ringleiding aanwezig – na afloop gelegenheid tot napraten!

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend