Margje Wittermans met Nestgoud in het Marne Theater

0

Bolsward – De theatershow NestGoud van Margje Wittermans met mooie verhalen en liedjes, gaat over een moeder die het gezinsleven probeert te combineren met een artiestenbestaan. Hoe dan!? ‘Als je echt een goede moeder wilt zijn, kun je nooit een goede actrice zijn en als je een goede actrice wilt zijn kun je nooit een goede moeder zijn. Nou in die spagaat dus!’

In de voorstelling vlecht Margje Wittermans o.a. haar jeugdherinneringen over de dichteres Vasalis en haar nieuwe ervaringen als moeder samen tot een sprankelend geheel van ontroerende momenten, hilarische anekdotes over verplichte borstvoeding, zwangerschapszwemmen. Het is een voorstelling over het volgen van je hart en het creëren van je eigen werkelijkheid.’  Samen met Jeroen Mesker verrast ze je met een ontroerend en krachtige poëtische en muzikale achtbaan over de impact van het krijgen van een gezin op je wezen als kunstenaar. Het publiek wordt meegenomen in een zoektocht naar het loslaten van je roots en het verlangen naar eigen haard en kippen.

Muzikale afsluiting Sunny Road Show

Na afloop van de Theatershow, is er een optreden van de Sunny Road Show in de bar van het Marne Theater. De theatergasten kunnen na de voorstelling genieten van mooie luisterliedjes op het gebied van folk, alternative en Americana met af en toe een vleugje gospel.

Credits:

Spel en zang | Margje Wittermans
Liedjes en muziek | Jeroen Mesker
Tekst | Margje Wittermans, Jeroen Mesker & Vasalis

In de pers:
Jacques d’Ancona over haar optreden op het Noorderzon festival in Groningen: “Ze is een vertelster die haar publiek acuut bij de kladden grijpt.”

Margje Wittermans
Nestgoud

Datum: vrijdag 14 februari 2020
Entree: 15,-
Aanvang: 20.15 uur
Locatie: Marne Theater, Schoolstraat 1, Bolsward
Reserveren: Gysbert Japicxhûs, telefoon 0515 573990
Kaartverkoop: Kassa open vanaf 19.15 uur
Info & trailer: www.boog-bolsward.nl en www.margje wittermans.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend